KEZDŐLAP KAPCSOLAT

Tantrikus Masszázs Férfiaknak


Ez az erotikus teljes testtel történő masszázs férfiak számára egy rendkívül érzéki és bensőséges tapasztalat, mely feloldja a szexuális szintű gátlások és feszültségeket. A szeretettel adott masszázs megnyitja a szívet, és mindkét fél számára lehetővé teszi a szeretet átélését. Ezzel a masszázzsal megtanulhatod, hogyan legyen magömlés nélkül orgazmusod: az orgazmusnak azt a módját, melyet nem a nemi szervek ingerlése vált ki, melyet az egész testedben élsz át, és az eksztázis és a szeretet korlátlan, órákig tartó állapotát adja. Felébred a test érzékenysége és az egész test egy hatalmas erogén zónává válik. Ne várd el ennek a teljes testre kiterjedő orgazmus állapotnak a megtapasztalását, amíg a szexuális szinten található gátlások fel nem oldódtak. Ez általában fokozatosan történik, és több alkalomra van hozzá szükség.

A férfiak általában hajlamosak a nemi szervek területére összpontosítani, mivel ott természetesen és gyorsan érzik az erotikus energiát. Ettől azonban sokan megfeledkeznek a testük többi részéről és lényük egészéről, beleértve az értelmet és a lelket, a benne rejlő képességekkel. Ez a masszázs lehetőség arra, hogy a maga teljességében fedezd fel a benned rejlő erotikus potenciált, valamint átéld a szexualitás és a spiritualitás közötti kapcsolatot.

A masszázst adhatja egy vagy egyszerre két nő. Ez egy teljes testtel végzett masszázs, ami azt jelenti, hogy a masszőz(ök) kreatívan használják a kezüket, hajukat, más testrészeiket, anélkül, hogy közösülésre sor kerülne. Semmi esetben sem elfogadott, hogy a férfinak a masszázs során ejakulációja legyen, mivel a cél az energia felhalmozása, és így a tantrikus masszázs gyógyhatásainak megvalósítása.

A masszázs időtartama kb. 1,5 óra.


23 év alatt vagy nappali tagozatos diákoknak 25% kedvezményt adunk!

görget fel
görget
görget le