KEZDŐLAP KAPCSOLAT

A Tantrikus Masszázs Hagyománya


Az ősi keleti bölcsesség arra tanít bennünket, hogyan használjuk az élet, a szeretet és a szexualitás energiáit, hogyan olvasszuk egységbe a testet, az értelmet és a lelket, hogyan változtassuk ezáltal testünket szent templommá, egész életünket pedig szent spirituális gyakorlattá. A szerelmesünkkel való találkozást és a szexuális energiákat a legmagasabb eksztázis állapotok átélésére használhatjuk. A Tantra életmód, mely által képesek vagyunk ellazultan és tudatosan jelen lenni a pillanatban. A Tantra az élet olyan forradalmi megközelítése, mely lehetővé teszi, hogy intenzíven és tudatosan éljük meg az életet. A Tantra által úgy járjuk végig az életünket, minden tapasztalatra IGENT mondunk. Ezzel az életszemlélettel mindig nyitottak és éberek maradunk az átélések mélyebb tartalmára. Ez az elfogadás állapota, mellyel az egész életet átfogjuk és átöleljük, így tudatunk és lényünk horizontja kitágul.

Manapság sokan félreértik a Tantrát - vagy azt gondolják róla, hogy egy sor erotikus gyakorlat, melyek megvalósítására csak akrobaták képesek, vagy pedig, hogy mentális gyakorlatok, melyhez nem tartozik hozzá az erotikus egyesülés. A Tantra az élet megélésének tudománya, melynek az erotikus tapasztalat mindössze 10 %-a. A szexualitás tehát a Tantra természetes része, éppúgy ahogyan az a bölcsesség is, hogyan élhetünk boldogan és egészségesen. A Tantra szerint minden energia, és megtanítja, hogyan használjuk, növeljük és finomítsuk energiáinkat az élet minden területén.

A Tantra azt tanítja a szexualitásról, hogy a szexuális élvezet és érzékenység felfokozásával képesek vagyunk kiterjeszteni és finomítani a tudatunkat úgy, hogy a szexuális energiát lényünk felsőbb szintjeire irányítjuk ahelyett, hogy letöltődéssel járó orgazmusok során elveszítenénk. A Tantrában a férfi és a nő erotikus összeolvadása eszközül szolgál a legnagyobb eksztázis eléréséhez, hogy tudatára ébredjünk legfelsőbb Önvalónknak. A fúzióban fellépő óriási energiának köszönhetően mindkét fél tudata tágul és összeolvad, először egymással, majd a Kozmikus Tudattal. Ekkor átélik a minden létezőt átölelő, szavakkal leírhatatlan isteni boldogság állapotát. Ami marad - a végtelen szomjúhozás az Egységre, a Szerető és a Szeretett Lény között. A Tantra olyan hiteles út, mely a megfelelő helyre teszi a szexualitást, visszaadva a szexuális tapasztalatnak a hiányzó spirituális dimenziót. Ez a módszer jelentős mértékben kitágítja az ember tudatát, és megnöveli tudását a Világegyetemről. A Tantra sokkal több egy ősi keleti bölcsesség újra-felfedezésénél vagy elméleti tudománynál. A Tantra világos lépésekből álló, gyakorlati út, melyet azok választanak, akik maximálisan meg akarják élni az élet adta lehetőségeket.

A Tantra egyik alapvető megvalósítása a szexuális energia feletti kontroll, mely lehetővé teszi, hogy az egész testre kiterjedő orgazmus állapotokat éljünk át, ejakuláció nélkül. Az orgazmus és az ejakuláció két különböző mechanizmus. Először az orgazmus lép fel, óriási energiákkal és élvezettel, ami kiválthatja az ejakulációt, ezért létezik az általános tévhit, hogy ez a kettő egy és ugyanaz a folyamat. Fokozatos gyakorlással azonban ez a két mechanizmus szétválasztható egymástól, és ez lehetővé teszi a férfi számára a hosszantartó, sokszoros orgazmusok átélését, anélkül, hogy akár egyetlen csepp spermát is elveszítene, a nő számára pedig a hosszú és mély orgazmusokat, energiaveszteség (energetikai letöltődés) nélkül. A tantrikus szerelmi fúzió által több élvezetet és intenzitást építhetünk fel, amitől feltöltődünk energiával, ahelyett, hogy kimerítene bennünket. Éppen ellenkezőleg, rengeteg energia keletkezik bennünk. A párkapcsolatban pedig egyre mélyebb lesz az egység, nagyobb a szeretet és a boldogság. A férfi férfiasabbá válik, képes lesz nagyobb élvezet átélésére, az energiák irányítására, valamint arra, hogy teljes mértékben jelen legyen abban az állapotban, amit a kedvesével közösen átélnek. A nő nőiesebb lesz, megnyílik a mélyebb orgazmus állapotok megtapasztalására, képes lesz átadni magát a férfinak.

A tantrikus masszázs mélyen ellazító, fiatalító és gyógyító tapasztalat, mely felkelti az érzékenységet, energizál, és fokozza az élvezet átélésnek képességét.

A tantrikus masszázs során az erotikus energiát irányított módon ébresztjük fel, kiterjesztjük az egész testben, így az képes meggyógyítani a testet, az értelmet és a lelket. Ahelyett, hogy az energiát robbanásszerű ejakulációk során elveszítenéd, megtanulod keringetni és felemelni, hogy ezáltal még magasabb örömöt tapasztalj meg, és lényed minden szintjén energizálódj és boldog légy.


görget fel
görget
görget le