KEZDŐLAP KAPCSOLAT

Az afrodiziákumok varázsa


Június 1. és 3. között egy különleges szolgáltatást szeretnénk felajánlani kedves vendégeink számára:

Személyes konzultációt lehet kérni meghívott szakértőnktől, Carmen Suciu-tól, aki személyi oktató és szaktanácsadó az apiterápia és fitoterápia, az illóolajok, táplálkozás és natúrkozmetika területén. Gazdag kutatási tapasztalattal rendelkezik, mellyel figyelemre méltó eredményeket ért el az apiterápia, a fitoterápia, a natúrkozmetika és a táplálkozástudomány területén.

A 2016-os Cseh Nemzetközi Expo találmányi szabadalmai között, a technológiák és alkalmazások szakterületen, Carmen-t arany-éremmel tüntették ki egy fulvosavakat és huminsavat tartalmazó nyers vegán csokoládéért. Ugyanezt a találmányt a Magyarországi Feltatálók Egyesülete a legmagasabb elismeréssel, a „The Glory Medal” címmel díjazta a kutatás területén elért kivételes eredményeiért.

Mit mond Carmen önmagáról:

”A növények és a kutatás kisgyermekkorom óta szenvedélyem. Észrevettem, hogy a gyógynövények hatása annak fügvényében is változik, hogy mely napszakban gyűjtjük be őket. A gyógynövények kivonatai és különféle kombinációi mindig is elbűvölték az értelmemet, sőt, egész lényemet.

A könyvek legjobb barátaimként kísértek végig az életemen. Ezzel párhuzamosan gyakorlatban és elméletben is tanulmányozni kezdtem a természetes táplálkozást és a natúr-kozmetikumokat. Sokat tisztultam, és kísérleteztem saját magamon, amelyek pozitív hatásait szerettem másokkal is megosztani. Mielőtt másoknak ajánlanék valamit, a táplálékot és a gyógynövényeket is először saját magamon próbálom ki, ezért pontosan tudom, hogyan reagál rájuk a test, és melyek a szedésük jótékony hatásai."

Mit nyújthat számodra ez a különleges konzultáció?

♥ az egyéni struktúrádnak megfelelő, személyreszabott recepteket kaphatsz öko termesztésű gyógynövényekből

♥ életerőd növekedését, a szexuális energiád harmonikus felébresztését, fokozását

♥ az energetikai gátak oldását

♥ a nőiesség, férfiasság ébresztését, harmonizálása, mágneses vonzerőt, mely által fokozódik az önbecsülésed és az önbizalmad

♥ egyedi, személyre szabott parfüm készítését kérheted, mely egy láthatatlan, tökéletesen rád szabott "ruhaként" kiemeli és erősíti csodálatos belső minőségeidet

♥ vagy bármi más személyes jellegű kérdésre, problémára választ, megoldást kaphatsz.

Kérj időpontot még ma erre a különleges konzultációra, hogy mielőbb élvezhesd az afrodiziákumok mágikus hatását!

Szeretettel várunk a Tantra Templomba!

Telefonszám: 0036-30-974-8208
E-mail: info@tantra-templom.hu

görget fel
görget
görget le